Airbnb Services

Koks in Le Kremlin-Bicêtre

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

AlkimiaChef door Giovanni

Ik ben gespecialiseerd in de Italiaanse keuken en creëer ervaringen van gezellige huiselijke diners tot elegante evenementen, waarbij ik traditie, smaak en een echte Italiaanse smaak combineer.

Maaltijd aan huis door Laura

De Plaza Athénée en de Baudelaire leerden me om mijn culinaire vaardigheden te verbeteren.

Seizoensmenu: winterse handtekening, chef Neraudeau

Valentin Neraudeau, auteur van "van de familietuin tot uitzonderlijke tafels", die samenwerkte met Michel Guérard. Seizoensgebonden culinaire creaties aanpasbaar aan uw smaak en allergieën.

Creatieve tafels door Stanislas

Ik heb over de hele wereld gewerkt en meer recent bij La Table de Cybèle.

Privéchef isda

Ik wil mijn gasten de beste ervaring geven en ze mijn creaties laten proberen die zijn gemaakt met seizoensproducten.

Seizoensgebonden en smakelijke keuken door Nathan

Zelfgemaakte, smakelijke en seizoensgebonden maaltijden, thuis bereid voor een comfortabel en praktisch verblijf. Proef de lokale smaken zonder een vinger uit te steken.

Seizoensmenu's door Amina

Als thuiskok had ik de gelegenheid om te koken voor Lacoste en Bonne Maman.

Creatieve menu's van Faustine

Als chef-kok aan huis bedenk ik creatieve recepten die esthetiek en verrukking combineren.

Privékok Giuseppe

Creatieve keuken die geheugen, intuïtie en poëzie combineert om de maaltijd te transformeren.

Creatieve proeverijmenu's door Stuart

Ik ben een chef-kok die in de keukens van Parijs tot Tokio, van Berlijn tot Bangkok heeft gewerkt.

Menu Inspiratie van het moment door chef-kok Ecem

Elk gerecht weerspiegelt mijn ervaring in prestigieuze keukens.

Zoete momenten van chef Fanny

Ik maak heerlijke zelfgemaakte desserts en creëer een zachte en gezellige sfeer voor een onvergetelijk zoet moment.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca