Airbnb Services

Koks in Malibu

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Mediterraanse fusiesmaken door Amir

Ik moderniseer de recepten van mijn familie met mijn vaardigheden van het Institute of Culinary Education.

Luxe privé-diner door chef-kok Jimmy Matiz

Winnaar van Food Network's Chopped met meer dan tien jaar ervaring in Michelin-sterrenkeukens over de hele wereld. Ik creëer verfijnde, seizoensgebonden culinaire ervaringen in Zuid-Californië die zijn ontworpen om te verrassen en te verrukken

Stedelijke voorraadkastcreaties door Kevin

Ik combineer mijn gastvrijheid met culinaire vaardigheden die ik heb opgedaan in keukens zoals James Republic.

Californische ranchero-keuken door Cam

Als eigenaar van Tarrare's heb ik voor 200 gasten en een beroemd stel gekookt.

Wereldwijde smaken door Keven

Ik heb een formele culinaire opleiding gevolgd in de VS en Europa en run een catering- en evenementenbedrijf.

Dineren op restaurantniveau door Brenda

Ik bied hoogwaardige gerechten aan die in je woning of vakantiewoning worden bereid.

Latijns-Amerikaanse smaken door Hector

Mijn kookkunst wordt gevormd door de rijke diversiteit van de Zuid-Amerikaanse keuken.

Gastronomisch dineren bij Jaydene

Ik heb gekookt voor voormalige presidenten, een prins, beroemdheden en atleten.

Vrolijke eetervaringen met chef Morgan

Als chef-kok heb ik high-end klanten zoals Kenny G en Lady Gaga bediend.

Levendige Cali-mediterrane menu's door Liza

Ik heb meegedaan aan Food Network en Hulu en ik heb voor beroemdheden zoals Elizabeth Banks gekookt.

Verheven lunches en diners van Fletch

Ik ben een legerveteraan die al 20 jaar kookt, van gastronomische gerechten tot evenementencatering.

Heerlijke familiekok in huis

Ik ben gespecialiseerd in maaltijden met meerdere gangen voor speciale evenementen van alle soorten en maten.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca