Airbnb Services

Koks in Migjorn

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Migjorn

Kok

Mediterrane keuken van Juan Carlos

20 jaar ervaring Oorspronkelijk uit Argentinië, heb ik 15 jaar mijn vaardigheden in Italië verbeterd. Ik heb ervaring opgedaan in de veelgeprezen Spaanse restaurants Lasarte en Kursaal. Ik leerde van de chef-kok achter een driesterrenrestaurant in het Basque Country.

Kok

Mediterraans grillen door José

12 jaar ervaring Ik leer, ontwikkel en creëer ik altijd nieuwe manieren om gegrilde gerechten naar een hoger niveau te tillen. Mijn grootouders hebben me alles geleerd, van het kiezen van hout tot het kiezen van de beste snijwonden. Ik heb jarenlange ervaring met het grillen die me in staat hebben gesteld om mijn ambacht onder de knie te krijgen.

Kok

De beste rijst en paella's van David

5 jaar ervaring Chef-kok thuis op Mallorca, gespecialiseerd in rijst, paella's, fideuà's en tapas. Ik heb rijsttechnieken gevolgd bij Alex del Vicio en Edu Torres in Molino Roca. Ik heb gekookt voor de voetbalfederatie van de Balearen, voor de padelfederatie, voor de voormalige voetballer Roger Smith en de ondernemer Argentino Manolo Ugarte, onder anderen

Kok

De smaak van de Middellandse Zee met Paul

21 jaar ervaring Breed culinair perspectief, gespecialiseerd in mediterrane, Peruaanse en Japanse keuken. Ik ben opgeleid aan de Universidad Gastronómica de las Islas Baleares. Ik was de chef-kok in het Aziatische restaurant Arume. Ik heb op veel plekken in de wereld gewerkt

Kok

Internationale culinaire expertise door chef-kok Francesco

20 jaar ervaring heb ik wereldwijd gewerkt in high-end restaurants, privéclubs en luxe catering. Ik ben afgestudeerd aan de Hospitality High School van mijn geboortestad in Avellino, Italië. Ik was te zien in een Russisch lifestylemagazine en ABC Mallorca Lifestyle Magazine.

Kok

Palma

Mediterrane smaken van Raúl

11 jaar ervaring heb ik getraind met topchefs in Madrid en Londen voordat ik mijn ambacht op Mallorca aanscherp. Ik ben betoverd opgegroeid door mijn moeder en oom in de keuken. Ik heb getraind in Michelin-sterrenrestaurants onder Gerhard Schwaiger en Stefan Brunner.

Alle koksservices

Fusionkeuken door Eduardo

Acht jaar ervaring Ik ben een Spaanse chef-kok die gekookt heeft in jachten, hotels en restaurants in heel Europa. Ik heb getraind in internationale keukens van Bilbao tot New York City. Ik heb de afgelopen 4 winters doorgebracht als persoonlijke chef-kok voor een jachteigenaar in New York en Italië.

Genezende veganistische keuken door Mariana

Tien jaar ervaring Ik ben een plantaardige chef-kok gericht op rauwe veganistische gerechten en sportvoeding. Ik heb getraind bij chef-kok Matthew Kenney en heb aan Le Cordon Bleu gestudeerd. Ik heb gekookt voor atleten, beroemdheden en spraakmakende klanten.

De smaak van de Middellandse Zee por Pau

21 jaar ervaring heb ik in verschillende continenten en landen gewerkt en mijn culinaire perspectief uitgebreid. Ik heb geleerd aan de UIB Gastronomic University of the Balearic Islands en Paul Bocuse Institute. Ik werkte als chef-kok in het gerenommeerde restaurant Arume.

Mediterraans lekker eten door Paul

15 jaar ervaring Sinds mijn 17e reisde ik naar Thailand, Uruguay en meer om mijn carrière voort te zetten. Ik ben opgeleid aan de UIB Gastronomic University of the Balearic Islands en het Lyfe Institute. Mijn tijd bij Xoriguer met Michelin-ster en Sumaq leidde me naar een baan als chef-kok bij Arume.

Cocina sin frontier por Julian

12 jaar ervaring Trayectoria en bodegas de Mendoza, hotel Casa San Agustín en Cartagena en San Ignacio. Ik heb mijn culinaire kennis geperfectioneerd tijdens een tweejarige postdoctorale opleiding. Ik werkte als privékok voor een prominente persoonlijkheid bij Forbes.

Mediterrane ervaring met chef-kok Esteban

10 jaar ervaring Runs AMAR SUSHI op Santa Catalina Market, met soulvolle, verse zeevruchten en sushi gerechten die ik heb getraind in Escuela de cocina de Córdoba in Argentinië. AMAR SUSHI & VISBAR in Palma verdient een vijfsterrenbeoordeling en lokale bekendheid voor hoogwaardige gerechten

FlavorsDeMallorca met chef-kok Esteban

20 jaar ervaring Chef gepassioneerd en creatief, combineert frisheid en traditie in elk gerecht. Ik heb in 2004 mijn diploma behaald aan de Professional Cooking School of Córdoba, Argentinië. Ik heb een lange ervaring in Argentinië, Italië, Formentera en Mallorca.

Creatieve mediterrane keuken door Graciela

30 jaar ervaring heb ik geleerd van mijn moeder, die privékok was van de Tunesische president Habib Bourguiba. Ik heb ook geleerd van het runnen van mijn eigen restaurant, van familie en het koken van evenementen. Ik run mijn eigen restaurant in Palma de Mallorca en kook in de zomer privé voor anderen.

Privédiner op maat van Jackson

20 jaar ervaring runde ik vroeger een cateringbedrijf in het Verenigd Koninkrijk, maar nu vier ik de smaken van Spanje. Ik werkte bij AP&Co., een van de beste high-end horecabedrijven in Londen. Ik ben uitgeroepen tot de beste trouwcateraar in het oosten van Engeland.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca