Airbnb Services

Koks in Barcelona

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Tapas, paella en mediterrane smaken door Pablo

Geniet van een unieke culinaire ervaring met tapas en Spaanse paella, gecombineerd met regionale wijnen, niet inbegrepen. Onvergetelijk!

Zeevruchten en mediterrane gerechten van Borja

Ik creëer onvergetelijke diners met lokale ingrediënten en een mix van traditie en innovatie.

Creatieve mediterraanse smaken door Janna

Mijn gerechten combineren mediterrane roots met internationale creativiteit en technieken.

Chef voor je vakantie met Fabricio

Geniet tijdens je vakantie van internationale menu's en een bakkerij van hoge kwaliteit.

Vandaag kookt Apalapapa voor je

Menu met 3 verschillende stappen, zowel mediterraan als Argentijns, een unieke ervaring

Mediterraanse fusion van Marc

Ik ben een persoonlijke chef-kok die mediterrane, Aziatische en Latijns-Amerikaanse gerechten serveert aan gasten van luxe villa's.

Gourmet BBQ met Fabricio

Geniet van een gastronomische BBQ met hoogwaardige producten en traditionele bijgerechten.

Mediterrane smaken met Fabricio

Geniet van een van de meest gewaardeerde gastronomieën ter wereld.

Plantaardige brunch en gastronomisch dineren door Federico

Onze service combineert professionaliteit, creativiteit en diep respect voor eten en mensen.

Japanse fusion door Erik

Mijn menu's bevatten Japanse fusiongerechten die zijn ontworpen om hoogwaardige ingrediënten te laten zien.

Italiaans-Braziliaanse fusion van Jose Carlos

Ik heb aan de Culinary Arts Academy gestudeerd en gerechten bereid in Michelin-sterrenkeukens.

Brunch met kenmerkende accenten

Signature mediterrane brunch. Elegante gerechten en discrete service voor vergaderingen en vieringen.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca