Airbnb Services

Koks in Pantin

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Pantin

Kok

Parijs

Franse fusionkeuken door Cyril

10 jaar ervaring Ik maak een levensverandering dankzij MasterChef en open ik mijn restaurant. Ik ben opgeleid in HACCP. Ik heb in 2019 een medaille gewonnen op de G20 World King of Chef Summit in Osaka, Japan.

Kok

Parijs

Privékok: moderne Franse en Italiaanse keuken

Ik ben een zelfgemaakte chef-kok met een liefde voor inspirerend koken, op het kruispunt van mijn oorsprong, mijn passie en mijn oma troost soulfood. Met een CAP (Certificate of Professional Competence) afgestudeerd met eer aan Ecole hôtelière Paris Drouant, haal ik mijn inspiratie op tussen de meest iconische kookmethoden ter wereld uit Frankrijk en traditionele en eigentijdse Italiaanse recepten.

Kok

Frans geïnspireerd privédiner van Simplice

15 jaar ervaring heb ik in verschillende Parijse restaurants gewerkt voordat ik mijn privédinerservice lanceerde. Ik ben opgeleid in Parijs en heb expertise in de Franse keuken. Ik organiseer en organiseer unieke evenementen, van intieme bijeenkomsten tot grote feesten.

Kok

Ervaringen met een privékok, opnieuw gedefinieerd door Akhil

15 jaar ervaring ben ik gespecialiseerd in lekker eten en wereldwijde gerechten, waaronder Scandinavisch, Indiaas en Japans. Ik heb getraind onder chef-koks zoals René Redzepi, Pascal Barbot en Magnus Ek. Ik heb samengewerkt met gerenommeerde Europese chef-koks zoals René Redzepi, Pascal Barbot en Magnus Ek.

Kok

Traditioneel Italiaans koken van Daniele

19 jaar ervaring Ik werkte bij Michelin-sterrenrestaurants. Ik heb gestudeerd aan de Hotel School of Rome en behaalde een Bac Pro met 80/100. Ik heb in 2015 geholpen bij het verkrijgen van de titel van het beste Italiaanse restaurant in Londen.

Kok

Parijs

Marion's culinaire reis

10 jaar ervaring Ik kook sinds 2015 in Parijs en nabijgelegen buitenwijken. Ik heb een masterdiploma in rechten en politieke wetenschappen en EEN cap-keuken. Ik organiseerde een Mexicaanse tacqueria in vermomming voor één voorstel.

Alle koksservices

Plantaardige geneugten door chef-kok Marion

Tien jaar ervaring deel ik graag mijn passie voor koken en maak ik speciale gerechten met mijn gasten. Ik heb in 2015 een professioneel omscholingsprogramma (CAP Cuisine) afgerond. Ik heb voor meer dan 900 gasten gekookt en was partnerchef bij La Belle Assiette (2015 tot 2023).

Caterer gourmand van Boris

9 jaar ervaring Ik bied diensten op maat voor professionele evenementen in Île-de-France. Ik heb een opleiding gevolgd in catering en hospitality management. Ik heb gewerkt voor bedrijven zoals RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer.

Frans eten van Jeff

20 jaar ervaring Private home chef, ik kookte voor een interieurontwerper in de Vogezen. Ik ben opgeleid in culinair, gebak en charcuteriebeheer. Ik was chef-kok en banketbakker in gerenommeerde etablissementen.

Aangepast menu van Dowenson

15 jaar ervaring Samenwerking met premium huizen en VIP-catering. Ik heb een sterke achtergrond in koken. Ik heb culinaire evenementen georganiseerd in Parc des Princes en heb samengewerkt met merken.

Wereldwijde smaken van Prerana

Vijf jaar ervaring heb ik in verschillende keukens gewerkt, van Michelin-sterrenrestaurants tot cateringkeukens. Van chocolaterie tot patisserie, ik heb vaardigheden opgedaan in diverse culinaire omgevingen. Ik werkte in een sterrenrestaurant en kreeg mijn vaardigheden in een snelle omgeving.

Moderne Franse keuken van Laurent

20 jaar ervaring bied ik een mix van moderne en traditionele Franse gerechten met authenticiteit en creativiteit. Ik leerde onder Christophe Michalak, Thierry Marx en Cyril Lignac. Ik deel vaak mijn culinaire vaardigheden op kookprogramma's voor het nationale televisienetwerk.

Klassiek Frans dineren van Jean

Acht jaar ervaring heb ik getraind in Tour d'Argent en Le Meurice, later privékok. Ik ben opgeleid onder Yannick Alleno, een meester in regionale innovatie. Ik werkte bij Tour d'Argent, een historisch Parijse restaurant.

A la table par May

Gepassioneerd over het delen van goede dingen door te koken, nodig ik je uit op een echte gastronomische reis, gemaakt van authentieke en seizoensgebonden smaken. Mijn culinaire avontuur begon op de hotelschool in Parijs, voordat ik verder ging in een bistronomisch restaurant. Het was toen solo dat ik ervoor koos om te floreren, om mijn creativiteit in verschillende etablissementen de vrije loop te laten. Wat drijft me? De liefde voor het product, het plezier van transmissie en de zoektocht naar gedurfde en harmonieuze overeenkomsten. Ik hecht veel waarde aan het leven met producenten, om hun producten te verbeteren en te verbeteren door middel van seizoensgebonden, lokale en betekenisvolle gerechten. Voor diegenen die dat willen, begeleid ik mijn zorgvuldig geselecteerde wijngerechten om eerlijke en verrassende wijncombinaties te maken.

Duurzame vegetarische keuken door Manon

13 jaar ervaring heb ik voor bekende chef-koks gewerkt, aan verschillende evenementen gewerkt en nu run ik mijn eigen bedrijf. Ik ben voortdurend bezig om mijn kennis en vaardigheden als cheffe te verrijken. Ik had de kans om met de beroemde Franse chef-kok te werken aan een speciaal evenement voor Hermès.

Warm en lekker dineren bij Cam

6 jaar ervaring heb ik in traditionele restaurants gewerkt en als privékok, catering voor verschillende evenementen. Ik heb de kunst van gastvrijheid en catering gestudeerd in het École Hôtelière de Paris. Ik run mijn eigen bedrijf en werk rechtstreeks samen met klanten om lekkere culinaire ervaringen te creëren.

Traditioneel Frans menu van Ashiq

11 jaar ervaring Met een stichting gebouwd in de restaurantindustrie, werk ik nu als persoonlijke chef-kok. Ik heb mijn studie in Londen afgerond voordat ik mijn vaardigheden in verschillende restaurants aanscherp. Ik heb voor een breed scala aan gerenommeerde gasten gekookt.

Marktfeest door Or

10 jaar ervaring Hands-on ervaring in de beste Parijse restaurants en culinair erfgoed uit Noord-Afrika. Getraind in Levantijnse, mediterrane en Noord-Afrikaanse kooktechnieken. Ledkeukens in Miznon, Shouk en Dalia in Parijs.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca