Airbnb Services

Koks in Portals Nous

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Portals Nous

Kok

De beste rijst en paella's van David

5 jaar ervaring Chef-kok thuis op Mallorca, gespecialiseerd in rijst, paella's, fideuà's en tapas. Ik heb rijsttechnieken gevolgd bij Alex del Vicio en Edu Torres in Molino Roca. Ik heb gekookt voor de voetbalfederatie van de Balearen, voor de padelfederatie, voor de voormalige voetballer Roger Smith en de ondernemer Argentino Manolo Ugarte, onder anderen

Kok

De smaak van de Middellandse Zee met Paul

21 jaar ervaring Breed culinair perspectief, gespecialiseerd in mediterrane, Peruaanse en Japanse keuken. Ik ben opgeleid aan de Universidad Gastronómica de las Islas Baleares. Ik was de chef-kok in het Aziatische restaurant Arume. Ik heb op veel plekken in de wereld gewerkt

Kok

Internationale culinaire expertise door chef-kok Francesco

20 jaar ervaring heb ik wereldwijd gewerkt in high-end restaurants, privéclubs en luxe catering. Ik ben afgestudeerd aan de Hospitality High School van mijn geboortestad in Avellino, Italië. Ik was te zien in een Russisch lifestylemagazine en ABC Mallorca Lifestyle Magazine.

Kok

Palma

Mediterrane smaken van Raúl

11 jaar ervaring heb ik getraind met topchefs in Madrid en Londen voordat ik mijn ambacht op Mallorca aanscherp. Ik ben betoverd opgegroeid door mijn moeder en oom in de keuken. Ik heb getraind in Michelin-sterrenrestaurants onder Gerhard Schwaiger en Stefan Brunner.

Kok

Italiaans fusion dineren bij Giuseppe

21 jaar ervaring Ik heb veel gekookt en gereisd door heel Italië, waar ik in veel opmerkelijke eetgelegenheden heb gewerkt. Ik heb in de keukens van Ducati Caffé, Gusto, Sicilia en anderen gewerkt. Ik heb een volledig sushi-menu bereid met verse vis en zeevruchten voor de familie van een gerenommeerde acteur.

Kok

De smaak van de Middellandse Zee por Pau

21 jaar ervaring heb ik in verschillende continenten en landen gewerkt en mijn culinaire perspectief uitgebreid. Ik heb geleerd aan de UIB Gastronomic University of the Balearic Islands en Paul Bocuse Institute. Ik werkte als chef-kok in het gerenommeerde restaurant Arume.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca