Airbnb Services

Koks in Saint-Cloud

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Saint-Cloud

Kok

Parijs

Franse fusionkeuken door Cyril

10 jaar ervaring Ik maak een levensverandering dankzij MasterChef en open ik mijn restaurant. Ik ben opgeleid in HACCP. Ik heb in 2019 een medaille gewonnen op de G20 World King of Chef Summit in Osaka, Japan.

Kok

Parijs

Privékok: moderne Franse en Italiaanse keuken

Ik ben een zelfgemaakte chef-kok met een liefde voor inspirerend koken, op het kruispunt van mijn oorsprong, mijn passie en mijn oma troost soulfood. Met een CAP (Certificate of Professional Competence) afgestudeerd met eer aan Ecole hôtelière Paris Drouant, haal ik mijn inspiratie op tussen de meest iconische kookmethoden ter wereld uit Frankrijk en traditionele en eigentijdse Italiaanse recepten.

Kok

Gewoon Frans van Maylis

Zes jaar ervaring Het creëren van eetervaringen die mensen bij elkaar brengen, is mijn passie. Ik heb mijn culinaire vaardigheden bij L'Atelier des Chefs in 2019 aangescherpt. Het maken van maaltijden die heerlijk, plezierig zijn en gasten gelukkig maken, brengt me vreugde.

Kok

Parijs

Wereldwijde smaken van Prerana

Vijf jaar ervaring heb ik in verschillende keukens gewerkt, van Michelin-sterrenrestaurants tot cateringkeukens. Van chocolaterie tot patisserie, ik heb vaardigheden opgedaan in diverse culinaire omgevingen. Ik werkte in een sterrenrestaurant en kreeg mijn vaardigheden in een snelle omgeving.

Kok

Warm en lekker dineren bij Cam

6 jaar ervaring heb ik in traditionele restaurants gewerkt en als privékok, catering voor verschillende evenementen. Ik heb de kunst van gastvrijheid en catering gestudeerd in het École Hôtelière de Paris. Ik run mijn eigen bedrijf en werk rechtstreeks samen met klanten om lekkere culinaire ervaringen te creëren.

Kok

Parijs

Franse chef-kok voor een onvergetelijke ervaring

Mijn naam is Lila en ik heb 12 jaar ervaring op culinair gebied. Afgestudeerd aan het Ferrandi Gastronomy Institute, had ik de kans om te werken in prestigieuze restaurants, bistronomische etablissementen en Franse brouwerijen van hoge kwaliteit, waar ik mijn kookvaardigheden verfijnde.

Alle koksservices

Seizoensgebonden lekker eten van Christophe

25 jaar ervaring Ik ben al 25 jaar chef-kok en werk ik in verschillende professionele keukens. Ik ging naar de culinaire school en mijn ambacht verfijnd door in restaurants te werken. Ik werk al tien jaar als privéchef-kok en richt me op verschillende klanten.

Seizoensgebonden Franse keuken met chef-kok Lucie

Acht jaar ervaring Creatief koken, gespecialiseerd in verfijnde, seizoensgebonden gerechten met lokale Franse producten die ik heb geleerd door middel van praktische ervaring tijdens het reizen, vooral in Polynesië. Ik ben gespecialiseerd in verfijnde en seizoensgebonden gerechten met lokale Franse producten.

Plantaardige geneugten door chef-kok Marion

Tien jaar ervaring deel ik graag mijn passie voor koken en maak ik speciale gerechten met mijn gasten. Ik heb in 2015 een professioneel omscholingsprogramma (CAP Cuisine) afgerond. Ik heb voor meer dan 900 gasten gekookt en was partnerchef bij La Belle Assiette (2015 tot 2023).

Traditioneel Italiaans koken van Daniele

19 jaar ervaring Ik werkte bij Michelin-sterrenrestaurants. Ik heb gestudeerd aan de Hotel School of Rome en behaalde een Bac Pro met 80/100. Ik heb in 2015 geholpen bij het verkrijgen van de titel van het beste Italiaanse restaurant in Londen.

Frans eten van Jeff

20 jaar ervaring Private home chef, ik kookte voor een interieurontwerper in de Vogezen. Ik ben opgeleid in culinair, gebak en charcuteriebeheer. Ik was chef-kok en banketbakker in gerenommeerde etablissementen.

Aangepast menu van Dowenson

15 jaar ervaring Samenwerking met premium huizen en VIP-catering. Ik heb een sterke achtergrond in koken. Ik heb culinaire evenementen georganiseerd in Parc des Princes en heb samengewerkt met merken.

Klassiek Frans dineren van Jean

Acht jaar ervaring heb ik getraind in Tour d'Argent en Le Meurice, later privékok. Ik ben opgeleid onder Yannick Alleno, een meester in regionale innovatie. Ik werkte bij Tour d'Argent, een historisch Parijse restaurant.

Moderne Franse keuken van Laurent

20 jaar ervaring bied ik een mix van moderne en traditionele Franse gerechten met authenticiteit en creativiteit. Ik leerde onder Christophe Michalak, Thierry Marx en Cyril Lignac. Ik deel vaak mijn culinaire vaardigheden op kookprogramma's voor het nationale televisienetwerk.

A la table par May

Gepassioneerd over het delen van goede dingen door te koken, nodig ik je uit op een echte gastronomische reis, gemaakt van authentieke en seizoensgebonden smaken. Mijn culinaire avontuur begon op de hotelschool in Parijs, voordat ik verder ging in een bistronomisch restaurant. Het was toen solo dat ik ervoor koos om te floreren, om mijn creativiteit in verschillende etablissementen de vrije loop te laten. Wat drijft me? De liefde voor het product, het plezier van transmissie en de zoektocht naar gedurfde en harmonieuze overeenkomsten. Ik hecht veel waarde aan het leven met producenten, om hun producten te verbeteren en te verbeteren door middel van seizoensgebonden, lokale en betekenisvolle gerechten. Voor diegenen die dat willen, begeleid ik mijn zorgvuldig geselecteerde wijngerechten om eerlijke en verrassende wijncombinaties te maken.

Authentieke Franse keuken van Eglantine

Acht jaar ervaring Ik ben een chef-kok die gespecialiseerd is in verse en seizoensgebonden Franse gerechten, met een voorkeur voor biologisch. Ik heb mijn vaardigheden aangescherpt bij Le Desnoyez in Parijs en behaalde een CAP Cuisine-diploma. Ik werkte in de culinaire uitgeverij voor Alain Ducasse voordat ik mijn carrière in de keuken begon.

Afro-Caribische gastronomische diners van Jonathan

Acht jaar ervaring neem ik high-end koken mee naar klanten en bied ik adviesdiensten aan om lekker eten naar een hoger niveau te tillen. Ik heb getraind in Guadeloupe voordat ik mijn horizon verbreed in het Verenigd Koninkrijk en Parijs. Ik heb mijn ambacht in top luxe hotels zoals The Peninsula en Plaza Athénée aangescherpt.

Duurzame vegetarische keuken door Manon

13 jaar ervaring heb ik voor bekende chef-koks gewerkt, aan verschillende evenementen gewerkt en nu run ik mijn eigen bedrijf. Ik ben voortdurend bezig om mijn kennis en vaardigheden als cheffe te verrijken. Ik had de kans om met de beroemde Franse chef-kok te werken aan een speciaal evenement voor Hermès.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca