Airbnb Services

Koks in Suresnes

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Menu's van de chef-kok uit je koelkast door Philippe

Als chef-kok van sterrenrestaurants sinds 2009 creëer ik recepten om het dagelijks leven te sublimeren.

Creatieve tafels door Stanislas

Ik heb over de hele wereld gewerkt en meer recent bij La Table de Cybèle.

Seizoensmenu's door Amina

Als thuiskok had ik de gelegenheid om te koken voor Lacoste en Bonne Maman.

Creatieve proeverijmenu's door Stuart

Ik ben een chef-kok die heeft gewerkt in keukens van Parijs tot Tokio, van Berlijn tot Bangkok.

Authentieke Japanse culinaire ervaring in de omgeving van Parijs

Als privékok kook ik familierecepten en traditionele Japanse gerechten zoals je die in een izakaya vindt

Moderne Italiaanse maaltijden door Maurice

Ik heb meer dan 1000 mensen, waaronder beroemdheden, de magie van een authentieke Osteria laten zien.

Franse gastronomie door chef Loïc Krimm

Als chef-kok aan huis sinds 10 jaar en met 21 jaar ervaring in de keuken, bied ik verfijnde en op maat gemaakte Franse gastronomie, om uw maaltijden om te zetten in uitzonderlijke momenten.

Ik ben je privékok voor de dag

Menu op maat, aangepast aan jouw voorkeuren, voor een maaltijd of de hele week.

Franse gastronomie door Killian

Mijn culinaire aanpak is nauwkeurig, creatief en milieubewust.

Levende en eigentijdse keuken door Margot Beck

Als gepassioneerde chef-kok bied ik een levendige en gastronomische keuken, geïnspireerd door plantaardige en biologische producten, voor een eigentijdse en gevoelige ervaring.

Geïnspireerde Franse keuken, door Christophe

Ik nodig je uit om een originele ervaring te beleven door middel van een gezellige keuken vol smaakvolle ontdekkingen.

De tafel van Adrien

Ik maak heerlijke gerechten die emoties oproepen en elke gast blij maken.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca