Airbnb Services

Koks in Suresnes

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Plantaardige gastronomie door Anaelle

Plantaardige keuken, smaken van de wereld, biologisch, lokale seizoensgebonden ingrediënten.

Seizoensmenu: winterse handtekening, chef Neraudeau

Valentin Neraudeau, auteur van "van de familietuin tot uitzonderlijke tafels", die samenwerkte met Michel Guérard. Seizoensgebonden culinaire creaties aanpasbaar aan uw smaak en allergieën.

Creatieve tafels door Stanislas

Ik heb over de hele wereld gewerkt en meer recent bij La Table de Cybèle.

Privéchef isda

Ik wil mijn gasten de beste ervaring geven en ze mijn creaties laten proberen die zijn gemaakt met seizoensproducten.

Creatieve menu's van Faustine

Als chef-kok aan huis bedenk ik creatieve recepten die esthetiek en verrukking combineren.

Menu Inspiratie van het moment door chef-kok Ecem

Elk gerecht weerspiegelt mijn ervaring in prestigieuze keukens.

Seizoensmenu van chef-kok Nadia

Ik pas bij elke maaltijd de knowhow toe die ik in prestigieuze restaurants heb geleerd

Zoete momenten van chef Fanny

Ik maak heerlijke zelfgemaakte desserts en creëer een zachte en gezellige sfeer voor een onvergetelijk zoet moment.

Creatieve maaltijden door Carla

Ik bied een keuken aan die is geïnspireerd op mijn werk in sterrenrestaurants.

Privékok Andrea

Italiaanse keuken, traditie, creativiteit, aangepaste gerechten, zintuiglijke ervaring.

Menu's van de chef-kok uit je koelkast door Philippe

Als chef-kok van sterrenrestaurants sinds 2009 creëer ik recepten om het dagelijks leven te sublimeren.

AlkimiaChef door Giovanni

Ik ben gespecialiseerd in de Italiaanse keuken en creëer ervaringen van gezellige huiselijke diners tot elegante evenementen, waarbij ik traditie, smaak en een echte Italiaanse smaak combineer.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca