Airbnb Services

Koks in Alt Penedès

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Huisgemaakte gerechten van Teo

Promotiecode: BCNXMASS30 voor 30% korting tot 31/12. Boek nu voor later in 2026. Ik ben gespecialiseerd in gezond koken en werd verkozen tot werknemer van het kwartaal bij Hyatt Regency.

Privékok Giuseppe

Traditionele en innovatieve keuken, met respect voor het milieu en de traditie.

Taco dag

ervaring van de Mexicaanse keuken met intense en frisse smaken.

Privéchef met Santiago

Geniet van een haute cuisine-ervaring met een prestigieuze chef-kok.

Privéchef David

Professionele keuken, banketbakkerij, chocolaterie, gastronomische styling.

Privéchef Jorge Luis

Mediterrane, Aziatische en Latijns-Amerikaanse keukens, specialist in speciale diëten.

Privékok Jaume

Mediterraan, internationaal, veganistisch, gastronomische rijstgerechten.

Chef baron creativiteit Met verse producten

Kok gespecialiseerd in de mediterrane keuken, gepassioneerd door de frisse en authentieke smaken. Mijn keuken combineert eenvoud, creativiteit en de mediterrane ziel.

Privékok door Taty Fernandez

Geniet van gepersonaliseerde culinaire ervaringen met onze privékok. Van creatieve tapas tot volledige maaltijden of op maat gemaakte menu's. We brengen de smaken, warmte en soul rechtstreeks naar je tafel.

Cocktails en tapas

Feest van creatieve tapas gecombineerd met cocktails. Ideaal voor informele bijeenkomsten met een gastronomische en leuke touch. 2 exclusieve cocktails per persoon, gemaakt om te combineren met tapas

Privékok Giorgio

Italiaans, mediterraan, fusion, privéchef, evenementen, haute cuisine.

Privékok Moises

Internationale gastronomie, eigentijdse technieken, auteur, lokaal en seizoensgebonden product.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca