Airbnb Services

Koks in Aubervilliers

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Franse gastronomie door Gustave

Ik heb in Frankrijk bij het met een Michelin-ster bekroonde L'Assiette Champenoise gewerkt en in Stockholm bij AIRA.

Creatieve proeverijmenu's door Stuart

Ik ben een chef-kok die heeft gewerkt in keukens van Parijs tot Tokio, van Berlijn tot Bangkok.

Authentieke Japanse culinaire ervaring in de omgeving van Parijs

Als privékok kook ik familierecepten en traditionele Japanse gerechten zoals je die in een izakaya vindt

Franse gastronomie door chef Loïc Krimm

Als chef-kok aan huis sinds 10 jaar en met 21 jaar ervaring in de keuken, bied ik verfijnde en op maat gemaakte Franse gastronomie, om uw maaltijden om te zetten in uitzonderlijke momenten.

Franse gastronomie door Killian

Mijn culinaire aanpak is nauwkeurig, creatief en milieubewust.

Moderne Franse keuken door Laurent

Ik maak verfijnde meergangengerechten met een twist.

Franse fusionkeuken door Cyril

Ik vertegenwoordig lekker eten in Frankrijk en ik ben een provocateur van culinaire emotie.

Franse gastronomie door Jeff

Ik kook verfijnde gerechten met seizoensproducten.

Afro-Caribische gastronomie door Jonathan

Een verfijnde mix van Franse gastronomie en Afro-Caraïbische soul, met een tropische flair.

Een Levantijns feestmaal door Or

Privékok in Parijs, gespecialiseerd in eigentijdse Levantijnse gerechten. Mijn kookkunst combineert traditionele smaken met moderne technieken voor unieke, intieme dinerervaringen

Mediterrane keuken door Jeremy

Ik stel een verfijnde, mediterrane en seizoensgebonden keuken voor, aangepast aan uw wensen.

Duurzame vegetarische keuken door Manon

Ik heb met chefs van wereldklasse gewerkt en als chef-kok op evenementen voor meer dan 100 gasten.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca