Airbnb Services

Koks in Compton

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Thailand aan tafel

Elk gerecht is gemaakt met liefde en traditie doorgegeven waardoor Thailand op je bord komt.

Comfortfood door Damian

Ik bied culinaire diensten voor intieme diners, grote evenementen en kooklessen.

Moderne Cajun-Creole en Californische menu's van Ryan

Ik combineer de soul van het zuiden met de frisheid van Californië en creëer zo gedurfde, seizoensgebonden menu's.

Chef-kok Sheridan van Street and Spice

Het serveren van eten dat je ziel raakt, een glimlach opbouwt en je meer dan tevreden achterlaat!

Dar Dmana Marokkaans en mediterraans eten

Meesterkok met meer dan 20 jaar ervaring in het creëren van authentieke Marokkaanse, Midden-Oosterse, mediterrane en Zuid-Europese gerechten, waarbij traditie en elegantie worden gecombineerd voor onvergetelijke privédiners en evenementen met catering

Mediterraanse fusiesmaken door Amir

Ik moderniseer de recepten van mijn familie met mijn vaardigheden van het Institute of Culinary Education.

Rustieke seizoensgebonden feesten van Chloe

Ik ben opgeleid in Michaels restaurant onder James Beard Award-finalist Miles Thompson.

Chique en chill privé dineren met chef Arno

Meer dan 30 jaar kennis in eten en wijn uit Europa, Oceanië en Amerika. Een culinair diploma van de culinaire school van Nice, lofbetuigingen van de beste Franse chef-koks. Menu's om je te verbazen en geen gedoe toegestaan.

Culinair uitje door Ryan

Ik maak voortreffelijke maaltijden met meerdere gangen met de beste ingrediënten.

Eetavonturen met chef Neala

Als patissier bij Le Meridien ben ik gespecialiseerd in gastronomische gerechten en intieme evenementen.

Seizoensgebonden, experimenteel Italiaans diner door chef-kok Emma

Ik ben het meest verbonden met Italiaanse en mediterrane smaken, dankzij mijn Italiaanse grootmoeder.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca