Airbnb Services

Koks in Irving

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Irving

Kok

Gastronomische salades die je helpen je goed te voelen bij Toya

Chef-kok Toya brengt meer dan tien jaar culinaire passie met zich mee in familietraditie, professionele ervaring en gemeenschapsverbinding. Als oprichter van een viral fresh food merk, Main Dish Salad Co., uitgelicht door celebrity food influencer Mr. Chimetime, combineert ze verse smaken met warmte, gastvrijheid en hart. Haar praktijklessen en privéchefervaringen zijn niet alleen fris en smaakvol - zezijn gevuld met gelach, leren en verbinding. De levendige persoonlijkheid van chef-kok Toya zorgt ervoor dat elke gast zich welkom, comfortabel en direct thuis voelt. Haar handtekening? Versheid - geleverd met ziel, doel en onvergetelijke smaak.

Kok

Europees-Braziliaanse fusion door Graciela

31 jaar ervaring begon ik aan mijn culinaire reis in São Paulo en later mijn vaardigheden in New York City aangescherpt. Ik ben opgeleid aan het Culinair Instituut van São Paulo en leerde klassiek en Braziliaans koken. Ik werkte in goed gewaardeerde New York City steakhouses en Italiaanse restaurants.

Kok

Privédinerfeestje op maat van LK Culinair

20 jaar ervaring heb ik in een aantal van de beste culinaire etablissementen van het gebied gewerkt. Ik heb een culinair diploma Cordon Bleu behaald en heb in bekende restaurants gewerkt. Als persoonlijke chef-kok vind ik het leuk om diepere banden met gasten op te bouwen.

Kok

Dallas

Moderne twist op klassieke keuken door chef Derricka

5 jaar ervaring Mentored door topchefs, ben ik gespecialiseerd in privédineren, catering en persoonlijke chef-kokservices. Ik ben afgestudeerd en begeleid door chef-kok Kevin Johnson en Master Chef Tiffany Derry. Ik ben trots afgestudeerd aan mijn culinaire programma met eer.

Kok

Japans en mediterraan dineren bij Cinnamon

15 jaar ervaring Ik ben een persoonlijke chef-kok die geniet van het creëren van plezierige, stressvrije eetervaringen. Ik leerde koken van mijn moeder en door mijn eigen opleiding en culinaire ervaringen. Ik maak culinaire ervaringen op maat voor particuliere klanten.

Kok

Avondmaalclub van Izaiah

13 jaar ervaring heb ik een dynamische culinaire reis gemaakt en mijn vaardigheden verbeterd bij The Ritz-Carlton en Uchi. Ik heb een stage afgerond onder de legendarische Chef Dean Fearing bij The Ritz-Carlton. Ik heb een ServeSafe-certificering en verfijn mijn expertise op het gebied van culinaire veiligheid.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca