Airbnb Services

Koks in Mexico-Stad

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Mexico-Stad

Kok

Privédineren met chef-kok Juan Carlos

20 jaar ervaring ben ik gespecialiseerd in het leveren van unieke eetervaringen. Ik ging naar de culinaire school en trainde in AAA-standaard hotels. Ik ben al meer dan vijf jaar een topchef in Mexico.

Kok

Achter de vlam en fusion smaken van Erick

Acht jaar ervaring begon ik in Mexico en leerde ik van meesters zoals Benito Molina en Gordon Ramsay. Ik heb gestudeerd aan het Conservatorium van de Cultuur van de Mexicaanse Keuken. Ik ben momenteel de eigenaar van een creatief gastronomisch bedrijf.

Kok

Moderne Mexicaanse smaken van Michael

Tien jaar ervaring Ik ben een eersteklas Mexicaanse chef-kok. Ik leerde van mijn familie en in de keukens van New York en opende meer dan tien restaurants. Ik heb gekookt voor topsporters zoals Kevin Durant en Landon Donovan.

Kok

Mexicaans eten van Natalia

22 jaar ervaring gaf ik les in koken op televisie en media en train ik nieuwe chef-koks om duurzame menu's te maken. Ik heb in Spanje gestudeerd en vervolgens naar Toscane gereisd om me te specialiseren in Italiaanse gerechten en wijn. Ik werk in de zomer als privéchef voor een prinses in Frankrijk en Zwitserland.

Kok

Mexico-Stad

Smaken van Mexico door Alberto

Acht jaar ervaring Praktijken en werken in een hotel in Mexico-stad, banket met een Italiaanse chef-kok. Ik heb mijn gastronomie gestudeerd en afgerond aan de UNIVDEP University. Ik heb de kans gehad om voor mediamensen te koken.

Kok

Modern Mexicaans koken van Rodrigo

14 jaar ervaring begon ik in een Japans restaurant en vervolgens bij Biko, waar ik geavanceerde technieken leerde. Ik heb een diploma in het maken van gebak bij Le Cordon Bleu. Ik ben in 2014 geselecteerd om stage te lopen bij Noma.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca