Airbnb Services

Koks in Vallès Oriental

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

Michelin-chef-kok in je Airbnb

Mijn keuken is een samensmelting van mijn Peruaanse roots, Baskische techniek en mediterrane gevoeligheid. Ik creëer menu's die verhalen vertellen, elk gerecht is een brug tussen culturen, seizoenen en emoties.

Privékok Giuseppe

Traditionele en innovatieve keuken, met respect voor het milieu en de traditie.

Privékok Joel

Paella, Catalaanse keuken, creatieve smaken, aanpassing aan alle smaken en intoleranties.

Taco dag

ervaring van de Mexicaanse keuken met intense en frisse smaken.

Privéchef André

Mediterrane, Franse, Italiaanse, Japanse, Indiase gerechten en fusion-gerechten.

Privéchef met Santiago

Geniet van een haute cuisine-ervaring met een prestigieuze chef-kok.

Privéchef David

Professionele keuken, banketbakkerij, chocolaterie, gastronomische styling.

Huisgemaakte gerechten van Teo

Promotiecode: BCNXMASS30 voor 30% korting tot 31/12. Boek nu voor later in 2026. Ik ben gespecialiseerd in gezond koken en werd verkozen tot werknemer van het kwartaal bij Hyatt Regency.

Privéchef Jorge Luis

Mediterrane, Aziatische en Latijns-Amerikaanse keukens, specialist in speciale diëten.

Privékok Jaume

Mediterraan, internationaal, veganistisch, gastronomische rijstgerechten.

Chef baron creativiteit Met verse producten

Kok gespecialiseerd in de mediterrane keuken, gepassioneerd door de frisse en authentieke smaken. Mijn keuken combineert eenvoud, creativiteit en de mediterrane ziel.

Privékok door Taty Fernandez

Geniet van gepersonaliseerde culinaire ervaringen met onze privékok. Van creatieve tapas tot volledige maaltijden of op maat gemaakte menu's. We brengen de smaken, warmte en soul rechtstreeks naar je tafel.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca