Als je host moet annuleren

Als je host laat weten je niet meer te kunnen ontvangen, annuleer dan niet zelf de boeking. Stuur in plaats daarvan de host een bericht om te vragen of die zelf wil annuleren. Op die manier kom je in aanmerking voor een volledige restitutie.

Zodra je host de boeking annuleert, kun je een nieuwe ruimte voor je verblijf zoeken of een volledige restitutie aanvragen (inclusief servicekosten).