Airbnb Services

Koks in San Bernardino

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle koksservices

The Pantry Table door chef Claire

Privédineren op Michelin-niveau met seizoensgebonden ingrediënten en oprechte gastvrijheid.

Moderne Salvadoraanse, Creoolse keuken

Vakkundig samengestelde menu's ontworpen met versheid in gedachten. Neem voor meer informatie contact met me op voordat je reserveert. Ik ben gevestigd in Los Angeles. Prijzen zijn exclusief kosten

De Ma'Jestic-ervaring

Kwaliteitsvoedsel en uitzonderlijke diensten die het proberen waard zijn! Ik kook altijd met liefde en je kunt het beoordelen in elke hap van je maaltijd!

Soulfood met chef Keke

Smaak uit deze wereld!

Sri Lankaanse eilandkeuken

Smiling Islander is een Sri Lankaanse chef-kok die bekend staat om live eetervaringen en eilandsmaken. Hij deelt recepten op YouTube en is te zien geweest bij andere makers die zijn levendige kookstijl vieren.

Globe-trotting menu's van chef-kok Lamor

Ik ben een formeel opgeleide chef-kok die voor beroemdheden zoals Nas en Nephew Tommy heeft gekookt.

Verheven lunches en diners van Fletch

Ik ben een legerveteraan die al 20 jaar kookt, van gastronomische gerechten tot evenementencatering.

Eetavonturen met chef Neala

Als patissier bij Le Meridien ben ik gespecialiseerd in gastronomische gerechten en intieme evenementen.

Reisherinneringen aan eten in Zuid-Amerika door David

Privékok met meer dan tien jaar ervaring in het mengen van Latijns-Amerikaanse smaken met Californische versheid. Ik maak gezonde, kleurrijke maaltijden die elk verblijf voedzaam en onvergetelijk maken.

Eclectisch dineren in een privésfeer door Rya

Ik maak gelaagde, vrolijke maaltijden die de zintuigen prikkelen en inspireren door middel van fusionkeuken.

Fine-dining feestmaal van Dylan

Ik ben een beroemde chef-kok die in Michelin-sterrenrestaurants is opgeleid.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Stil je lekker trek, van privékoks tot catering op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca